El Generador 6a edició

El Generador presenta la seva 6a edició ampliant col·laboracions i amb un seguit de propostes paral·leles als concerts xerrada habituals.


  • El cicle programa sis sessions de concerts xerrada, a més d'una conferència, un taller de construcció d'instruments, una exposició     interactiva i la participació en les VII Jornades Internacionals de Cultura Sonora, ampliant així les activitats i les col·laboracions amb altres entitats.

  • La diversitat d'activitats porta el cicle a tants altres escenaris i espais com l’Auditori de l'Ateneu de Banyoles, l'Auditori Viader de la Casa de Cultura de Girona, La Planeta, La Marfà i el Centre Cívic Barri Vell-Mercadal pel que fa als concerts xerrada; i a Eumes, El Modern, La Mercè, la Facultat de Lletres de la Universitat de Girona i al primer pis de la Casa de Cultura de Girona per a les activitats paral·leles.      

  • L’Associació Cultural Ameba, promotora d’El Generador, compta per aquesta edició amb el suport de la Casa de Cultura de la Diputació de Girona, l’Ajuntament de Girona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya; i amb la col·laboració de diverses  entitats de la Catalunya Nord, Barcelona i les comarques gironines.    


Consulta tota la informació del cicle a la pestanya AGENDA/NOTÍCIES